Companii

Fondul de investiţii GED iese din afacerea Happy Tour. Javier Garcia del Valle, CEO şi acţionar minoritar al Happy Tour, preia integral agenţia. "A fost o decizie firească"

Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour

Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour

Autor: Cristina Bellu

01.07.2021, 00:05 178

♦ Javier Garcia del Valle, CEO şi acţionar minoritar al Happy Tour, preia integral agenţia.

Compania Hey, Be Well! AG, al cărei unic acţionar este Javier Garcia del Valle, a preluat integral acţiunile agen­ţiei de turism Happy Tour, unul din­tre cei mai mari jucători de pe pia­ţă, de la GED Eastern Fund II, par­te din fondul spaniol de investiţii GED.

Tranzacţia a fost finalizată la sfârşitul lunii iunie, iar noul proprietar intenţionează să capita­li­zeze compania cu până la 2 mi­lioane de euro în perioada următoare, potrivit datelor transmise de Happy Tour într-un comunicat.

Javier Garcia del Valle are o ex­perienţă de peste 35 de ani în industria turismului şi locuieşte în România de mai bine de un deceniu, când a preluat conducerea agenţiei Happy Tour, devenind totodată şi acţionar minoritar în cadrul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO