Companii

Fondul de investiţii Enterprise Investors, prezent şi în România, a obţinut încasări totale brute din exiturile finalizate în ultimul an în valoare de 210 milioane euro

Fondul de investiţii Enterprise Investors, prezent şi...

Autor: Roxana Rosu

12.01.2021, 09:15 148

Fondul de investiţii Enterprise Investors, prezent şi pe piaţa din România, a obţinut încasări totale brute, inclusiv dividende, rezultate din exiturile finalizate în ultimul an de fondurile administrate în valoare de 210 milioane euro.

În cursul anului 2020, fondul de investiţii a crescut în mod semnificativ deţinerile în două din companiile din portofoliu, a anunţat două noi investiţii şi a vândut trei companii din portofoliul regional.

În România, Enterprise Investors a investit peste 200 de milioane de euro de la intrarea pe piaţă până acum şi în prezent deţine Noriel, cel mai mare retailer de jucării şi jocuri din ţară, pe care l-a achiziţionat în 2016.

” Anul trecut a fost, fără îndoială, un moment de cotitură în viaţa noastră. Lumea s-a confruntat cu o provocare care va schimba modul în care privim afacerile. În ciuda dificultăţilor, pentru echipa Enterprise Investors şi fondurile pe care le administrăm, a fost un an plin de evenimente interesante. Unele dintre acestea au luat forma unor exituri iar restul se vor transforma, sperăm, într-un succes măsurabil în viitor”, se arată într-un comunicat al fondului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO