Companii

Florin Stoian, fondatorul platformei de catering Yellow Menu: Anul 2021 nu va fi grozav dacă noi, mediul de business, nu vom reuşi să luăm banii din granturi şi să îi trimitem în piaţă. Fără sprijin de la stat, există riscul unei recesiuni dure

Florin Stoian, fondatorul Yellow Menu:

Yellow a tot crescut destul de bine chiar şi în condiţiile actuale ale pieţei, având în vedere că 80% din comenzi veneau de la birouri. Deşi a fost un an dificil, suntem bine pe cifre. Ne-am lansat la Cluj în an de pandemie şi Yellow creşte destul de bine şi acolo.

Florin Stoian, fondatorul Yellow Menu: Yellow a tot crescut destul de bine chiar şi în condiţiile actuale ale pieţei, având în vedere că 80% din comenzi veneau de la birouri. Deşi a fost un an dificil, suntem bine pe cifre. Ne-am lansat la Cluj în an de pandemie şi Yellow creşte destul de bine şi acolo.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.01.2021, 17:30 185

♦ În 2019, platforma de investiţii şi management ROCA a anunţat preluarea a 30% din acţiunile Yellow Restaurant SRL, într-o tranzacţie de 300.000 de euro.

Platforma de catering Yellow Menu, fondată de Florin Stoian în 2015, se aşteaptă ca anul 2021 să aducă cel mult o stabilizare a businessului, dar nu o creştere. Aşteptările antre­pre­norului sunt pentru o atitudine mai ponderată a oamenilor în privinţa cheltuielilor.

„Pe plan economic, probabil că nu va fi grozav dacă noi, mediul de business, nu vom reuşi să luăm banii din granturi şi să îi trimitem în piaţă. Fără sprijin de la stat, există riscul unei recesiuni dure“, spunea Florin Stoian la sfârşitul anului trecut, pentru suplimentul ROCA Investments, realizat în parteneriat cu ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO