Companii

Florin Radu, director general, Belor: Ne aşteptăm ca în 2021 producţia agricolă să revină în top la nivel european

Florin Radu, director general, Belor: Ne aşteptăm ca...

Autor: Miruna Diaconu

29.12.2020, 00:03 161

lorin Radu, director general, Belor SA, o companie care activează în domeniul importului de îngrăsământ şi exporturi de cereale, spune că pentru 2021 se aşteaptă ca producţia agricolă să revină pe primele locuri la nivel european.

„Ne aşteptăm ca în prima parte din 2021 să se păstreze cererea de îngrăşământ, iar în partea a doua a anului considerăm, aşa cum se arată prognoza, că va fi un an bun din punct de vedere agricol. Ne aşteptăm ca producţia agricolă să revină în top la nivel european şi cu această ocazie ne aşteptăm să putem valorifica atât produsele noastre care înglobează tehnologie, cât şi produse de import, astfel încât să revenim într-un echilibru”, spune Florin Radu, director general, Belor SA, în cadrul videoconferinţei organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale- Buget 2021: Cum pregătim viitorul?.

Anul 2020 a fost destul de dificil pentru traderul de cereal, pe lângă efectele pandemiei, compania s-a confruntat cu o producţie agricolă foarte scăzută pe fondul vremii secetoase.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO