Companii

Florin Popa, Vitalis Consulting: Vedem o creştere a interesului dezvoltatorilor pentru viitoare proiecte cu destinaţie mixtă, sub aspect comercial şi rezidenţial

Florin Popa, managing partner al Vitalis Consulting

Florin Popa, managing partner al Vitalis Consulting

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.10.2019, 00:00 145

Ansambluri de acest tip sunt proiectul Iulius Town din Timişoara (mall şi birouri) – dezvoltat de Iulius Group, The Light (birouri şi rezidenţial) – dezvoltat de River Development, ISHO din Timişoara (birouri, hotel şi apartamente) – dezvoltat de Ovidiu Şandor, şi altele.

Dezvoltatorii imobiliari vor continua să investească în proiecte mixte, cu spaţii comerciale şi rezidenţiale, o tendinţă începută deja de aproximativ un an pe piaţa locală şi care s-a dovedit rentabilă pentru investitori, este de părere Florin Popa, ma­na­ging partner al Vitalis Consulting, companie care oferă consultanţă în construcţii.

„Pentru finalul acestui an, estimăm o creştere a interesului dezvoltatorilor pentru viitoare proiecte cu destinaţie mixtă, sub aspect comercial şi rezidenţial“, spune Florin Popa.

Proiectele mixte, care includ mai multe componente imobiliare – de la birouri la locuinţe şi spaţii comerciale sau chiar un mall, alături de facilităţi precum clinici medicale, săli de sport sau servicii publice – câştigă tot mai mult teren, după cum spun jucătorii din piaţa imobiliară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO