Companii

FlightClaim.ro a câştigat în instanţă procese împotriva Blue Air şi Wizz Air pentru neplata compensaţiilor pentru zboruri anulate sau întârziate

FlightClaim.ro a câştigat în instanţă procese...

Autor: Roxana Rosu

29.01.2020, 12:39 262

FlightClaim.ro, companie olandeză cu sediu şi în România, specializată în asistarea pasagerilor cu zboruri întârziate, anulări sau overbooking, a obţinut în instanţă în România, Spania şi Germania decizii definitive în procese intentate companiilor aeriene care nu au plătit compensaţiile legale între 250-600 euro pentru pasagerii zborurilor anulate sau întârziate.

În urma finalizării proceselor, FlightClaim.ro a apelat la executori judecătoreşti pentru a pune poprire pe conturile companiilor aeriene care nu au respectat drepturile pasagerilor şi nici obligativitatea de a plăti compensaţiile legale către firma care îi asista pe pasageri.

Cele mai recente situaţii de acest tip implică companiile Blue Air şi Wizz Air, împotriva cărora s-au iniţiat în total 3 proceduri de executare în luna ianuarie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO