Companii

Firma de avocatură RTPR Allen & Overy devine RTPR. Cele două firme au încheiat un nou acord de asociere şi vor colabora în continuare pe proiecte locale şi internaţionale

 Firma de avocatură RTPR Allen & Overy devine RTPR. Cele...

Autor: Roxana Rosu

02.03.2020, 12:30 775

Firma de avocatură RTPR, deţinută de şase parteneri locali, va încheia un nou acord de asociere cu firma globală de avocatură Allen & Overy, cu care colaborează de 12 ani, urmând ca pentru proiectele locale să folosească doar denumirea de RTPR (Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA).

Anterior, casa de avocatură de la Bucureşti folosea denumirea de RTPR Allen & Overy.

Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA (RTPR) este deţinut exclusiv de cei 6 parteneri români - Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea şi Alina Stăvaru.

„Suntem mândri să fim, de peste 12 ani, firma de referinţă a Allen & Overy şi să lucrăm împreună cu aceasta numeroase tranzacţii etalon în România şi în Europa Centrală şi de Est. Un nou acord de colaborare cu Allen & Overy este o reconfirmare că RTPR îndeplineşte cele mai înalte standarde atât în ceea ce priveşte consultanţa juridică, cât şi etica în afaceri. Totodată, ne ajută să ne consolidăm poziţia de firmă tranzacţională de top”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO