Companii

Firma de avocatură RTPR a asistat grupul OLX, cu sediul central în Olanda, în procesul de achiziţie a brokerului de credite Kiwi Finance de la Oresa Ventures

Firma de avocatură RTPR a asistat grupul OLX, cu sediul...

Autor: Roxana Rosu

10.12.2020, 17:33 124

Firma de avocatură RTPR a asistat grupul OLX, cu sediul central în Olanda, în procesul de achiziţie a brokerului de credite Kiwi Finance de la Oresa Ventures.

Aceasta este cea de-a opta tranzacţi de M&A la care firma participă în ultimele 7 săptămâni.

Tranzacţia, semnată la finalul lunii octombrie, a fost finalizată ieri, după îndeplinirea condiţiilor precedente şi obţinerea acordului Consiliului Concurenţei.

OLX Group este prezent în România cu brandurile Olx, Storia şi Autovit.ro. 

Echipa RTPR a fost coordonată de Roxana Ionescu (Counsel) şi Andrei Mihul (Senior Associate), sub supervizarea lui Costin Tărăcilă (Managing Partener), şi i-a inclus pe Marina Fechetă-Giurgică (Associate), Vicu Buzac (Managing Associate), Raluca Tudoroiu (Managing Associate), Andrada Rusan, Petru Ursache, Codrina Simionescu (Associates) şi Petruş Partene (Junior Associate).

„Ne bucurăm să anunţăm finalizarea achiziţiei Kiwi Finance de către grupul OLX, cărora le mulţumim pentru încrederea acordată în acest mandat şi le dorim succes în planurile de dezvoltare. Este o mândrie să adăugăm acest proiect în palmaresul impresionant al echipei noastre de Corporate/M&A, care în ultima perioadă a încheiat cu succes nu mai puţin de 8 tranzacţii de M&A”, a declarat Roxana Ionescu.

Kiwi Finance a fondat de către Anca Bidian în 2003, iar în 2007 Oresa a achiziţionat pachetul principal de acţiuni al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO