Companii

Firma de avocatură RTPR a asistat fondul de investiţii SARMIS Capital la achiziţia pachetului majoritar de acţiuni în Smart ID Dynamics

Firma de avocatură RTPR a asistat fondul de investiţii...

Autor: Roxana Rosu

28.01.2022, 11:37 538

Firma de avocatură RTPR a asistat fondul de investiţii SARMIS Capital cu privire la achiziţia unui pachet majoritar de acţiuni în Smart ID Dynamics, furnizor de soluţii proprii de automatizare personalizate şi complete, pentru procese complexe şi intense, lider în domeniul IT în România.

Înfiinţat în 2019, fondul independent de private equity local SARMIS Capital este dedicat investiţiilor în Europa Centrală şi de Est, cu prioritate în companii antreprenoriale româneşti.

Echipa RTPR care a oferit consultanţă pentru acest proiect a fost coordonată de Mihai Ristici (Partner) şi Vlad Stamatescu (Senior Associate) şi i-a inclus pe Andrei Toşa, Cezara Urzică (Managing Associates) şi Petruş Partene (Associate). Roxana Ionescu (Partner) şi Şerban Hălmăgean (Associate) au acordat asistenţă cu privire la aspectele de concurenţă ale tranzacţiei.

Mandatul RTPR a cuprins asistenţă juridică cu privire la toate etapele achiziţiei: procesul de due diligence, redactarea şi negocierea documentelor tranzacţiei, semnare şi formalităţile legate de încheierea tranzacţiei.

„Suntem încântaţi să anunţăm finalizarea unei noi tranzacţii alături de SARMIS Capital, la scurt timp după ce toamna trecută i-am asistat în prima lor investiţie în Corporate Office Solutions (COS), liderul serviciilor integrate de fit-out pentru spaţii de birouri din România. Interesul fondurilor de private equity pentru piaţa din România rămâne crescut şi suntem bucuroşi că putem să le oferim sprijinul nostru pentru planurile lor de investiţii”, a declarat Mihai Ristici.

Smart ID Dynamics, deţinut de antreprenorii Daniel Boangiu şi Romeo Iacob, a avut afaceri de aproximativ 90 mil. lei în 2021.  Fondul local de investiţii Sarmis Capital a fost fondat în urmă cu doi ani de mai mulţi executivi români.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO