Companii

Firma de avocatură Mareş & Mareş se extinde în Republica Moldova printr-o alianţă cu Dolea & Co

Firma de avocatură Mareş & Mareş se extinde în...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2020, 13:28 250

Casa de avocatură Mareş & Mareş a încheiat o alianţă cu firma Dolea&Co pentru a oferi servicii juridice integrate în România şi Republica Moldova în domeniul infracţionalităţii economice, investigaţiilor, dar şi al litigiilor transfrontaliere şi arbitrajului comercial şi investiţional.

“În aceste domenii clienţii au nevoie de asistenţă pe probleme de drept din două sau mai multe jurisdicţii, iar parteneriatul nostru se distinge prin soluţiile mai rapide, flexibile şi la acelaşi standard de calitate atât pe aspectele de drept românesc, cât şi pe cele de drept moldovenesc. Mai mult, avem resursele şi capabilităţile de a ne adapta oricărei solicitări, astfel încât oricine, fie că reprezintă companii locale, multinaţionale sau sunt persoane fizice, să beneficieze de cele mai potrivite strategii de apărare şi de un raport onest între doua elemente esenţiale: cost şi valoare adăugată”, a declarat Mihai Mareş, partener coordonator al Mareş & Mareş.

În ultimii ani, casa de avocatură a asistat numeroşi oameni de afaceri români şi moldoveni şi companii (din domenii precum farmaceutice, retail, construcţii, automotive) în dosare de infracţionalitate economică şi corupţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO