Companii

Firma de avocatură RTPR a asistat Rodbun Grup la accesarea unui credit sindicalizat în valoare de 84,5 milioane de lei pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru .Finanţarea a fost acordată de BCR, CEC Bank, Raiffeisen Bank şi Banca Românească

Firma de avocatură RTPR a asistat Rodbun Grup la...

Autor: Roxana Rosu

14.04.2021, 13:52 182

Firma de avocatură RTPR a asistat Rodbun Grup, una dintre cele mai mari afaceri româneşti din agricultură, cu activitate integrată, de la distribuţia de inputuri până la comerţul cu cereale, cu privire la un credit sindicalizat în valoare de 84,5 milioane de lei pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru.

Finanţarea a fost acordată de un sindicat de bănci din care fac parte Banca Comercială Română, CEC Bank, Raiffeisen Bank şi Banca Românească şi a fost garantată de către Eximbank.

Echipa RTPR care a acordat consultanţă juridică în acest proiect a fost formată din Victor Pădurari (Partner), Cosmin Tilea (Counsel) şi Andreea Stoiciu (Associate).

„Mulţumim echipei RTPR, care a dat dovadă de o deosebită implicare în acest proiect şi ne-a sprijinit în demersul nostru de a dezvolta un business 100% românesc. Experienţa amplă şi energia echipei ne-au ajutat să încheiem cu succes această nouă tranzacţie.”, a declarat Daniel Muntean, CEO-ul Rodbun Grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO