Companii

Firma de avocatură RTPR a asistat B+N Referencia, furnizor de Facility Management din Ungaria, în legătură cu achiziţia principalelor filiale ale grupului danez ISS din România, Cehia, Slovacia şi Ungaria. KPMG a fost consultant financiar şi fiscal

Marina Fechetă-Giurgic

Marina Fechetă-Giurgic

Autor: Roxana Rosu

12.04.2021, 13:25 234

Firma de avocatură RTPR a asistat B+N Referencia Zrt., cel mai mare furnizor de Facility Management de pe piaţa maghiară, în legătură cu achiziţia principalelor filiale ale grupului ISS din Republica Cehă, Slovacia, România şi Ungaria.

Firma de avocatură a acordat asistenţă în legătură cu aspectele de drept românesc.

ISS este lider mondial în outsourcing, oferind servicii precum facility management, curăţenie, mentenanţă, catering şi suport.

„Aceasta a fost prima noastră achiziţie străină, pentru care am căutat un partener responsabil şi de încredere care să ne ajute. Beneficiind de expertiza RTPR, ne-am simţit pe mâini bune din punct de vedere profesional de-a lungul întregului proces”, a declarat István Matskási, CFO B+N Referencia Zrt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO