Companii

Fintech-ul Salarium a lansat o aplicaţie prin care angajaţii companiilor din România pot solicita avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi. Angajatorii pot asigura sumele fără a interveni pe procesele interne sau cash flow

Fintech-ul Salarium a lansat o aplicaţie prin care...

Autor: Roxana Rosu

25.02.2021, 11:38 1847

Fintech-ul Salarium a lansat o aplicaţie prin care angajaţii companiilor din România au posibilitatea să solicite avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, şi estimează că va intermedia în 2021 sume în valoare totală de 400.000 euro.

Salarium se poate integra cu orice soluţie de Payroll, iar pentru transferul sumelor de bani va utiliza tehnologia Mastercard MoneySend şi Visa Direct.

“Salarium a luat naştere ca răspuns la nevoile şi dificultăţile create de contextul economic actual, context care pune presiune pe finanţele angajaţilor şi accentuează dorinţa angajatorilor de a motiva şi ajuta salariaţii. Ne dorim ca în următorii cinci ani să devenim o poveste de succes în industria FinTech, să avem un impact pozitiv în viaţa angajaţilor şi să reuşim să îmbunătăţim relaţia angajat-angajator pe termen lung”, a declarat Alina Ştefan, CEO Salarium Fintech.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO