Companii

Filip & Company a asistat Teilor Holding într-un plasament privat pentru obligaţiuni corporative care a atras 45 mil.lei de pe piaţa AeRo

Filip & Company a asistat Teilor Holding într-un...

Autor: Roxana Rosu

07.12.2021, 16:07 124

Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanţă juridică companiei Teilor Holding în legătură cu emisiunea unor obligaţiuni corporative care au atras 45 de milioane de lei de la investitorii BVB.

Obligaţiunile corporative emise în lei au o valoare nominală de 100 lei, maturitate la cinci ani şi o rată a dobânzii fixe de 8,25%, cu plata a cuponului semestrială, iar obligaţiunile corporative denominate în euro au o valoare nominală de 100 de euro, scadenţă la cinci ani şi o dobândă fixă de 5,75%, plătibilă semestrial.

Ambele emisiuni au fost emise la 3 decembrie 2021 şi au data de scadenţă 3 decembrie 2026.

„Teilor este una dintre cele mai dinamice companii şi este un  business antreprenorial românesc construit cu pasiune, multă muncă şi dedicare intensă pentru fiecare client. În experienţa noastră de lucru, în spatele fiecărei mutări a echipei Teilor este o viziune puternică de creştere şi diversificare şi o cunoaştere aprofundată a tendinţelor din pieţele ţintă. Suntem încântaţi că am putut să fim alături de grupul Teilor şi în acest proiect şi ne-a făcut deosebită plăcere să colaborăm cu BT Capital Partners, PwC şi Cornerstone Communications în echipa multidisciplinară care a asistat clientul în acest plasament privat reprezentativ,” spune Cristina Filip, managing partner al Filip & Company.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO