Companii

Fashion House Group numeşte un fost manager al brandului italian Stefanel ca Director de Operaţiuni Retail în România şi pregăteşte deschiderea celui de-al doilea centru outlet din Bucureşti în primăvara lui 2021

Fashion House Group numeşte un fost manager al brandului...

Autor: Roxana Rosu

02.09.2020, 15:38 230

Fashion House Outlet Center, dezvoltator de centre comerciale de tip outlet, a numit-o pe Cornelia Nicolae, fost Retail Sales Manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel, în funcţia de Director de Operaţiuni Retail în România, responsabilă şi de lansarea celui de-al doilea centru din Bucureşti.

Noul Fashion House are o suprafaţă de 13.000 mp şi urmează să fie inaugurat până în primăvara anului 2021, după investiţii de 25 milioane euro. Centrul va găzdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafaţă este deja închiriată.

Acesta este a cincea investiţie de­rulată de companie în România, după centrul de birouri Victoria Park din Băneasa, Militari Shop­ping Centre, West Park Retail Mi­li­tari şi Fashion House Outlet Cen­tre Bucharest din partea de vest a capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO