Companii

Farmaciile Ropharma au 11 mil. lei buget de investit în 2021 în extinderea reţelei prin achiziţii şi dezvoltarea platformei online. Sub brandul Ropharma funcţionează 149 de farmacii, iar până la finalul anului 2021 compania mai vrea să adauge şase unităţi în reţea

Antreprenorul Mihai Miron,care controlează lanţul de farmacii Ropharma, este unul dintre primii investitori în sectorul producţiei de medicamente.

Antreprenorul Mihai Miron,care controlează lanţul de farmacii Ropharma, este unul dintre primii investitori în sectorul producţiei de medicamente.

Autor: Georgiana Mihalache

09.06.2021, 16:30 430

Ropharma, al cincilea cel mai extins lanţ de farmacii din ţară, controlat de antreprenorul Mihai Miron, a încheiat anul 2020 cu afaceri de 448 mil. lei, în scădere cu 10% faţă de anul anterior, pe fondul pandemiei de COVID-19, care a afectat şi businessurile farma.

Pentru anul 2021, Ropharma a crescut bugetul de investiţii până la 11 mil. lei, după ce anul anterior reţeaua de farmacii a investit 6,5 mil. lei. Dezvoltarea reţelei de farmacii prin achiziţia unor noi farmacii, dezvoltarea platformei online şi dezvoltarea profesională a angajaţilor sunt principalele trei obiective de investiţii din 2021, potrivit reprezentanţilor companiei. Astfel, Ropharma are ca target să ajungă la 155 de farmacii anul acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO