Companii

FAN Courier aşteaptă în 2021 venituri de 1,1 miliarde de lei după ce a înregistrat o creştere de 10% a volumelor livrate în primele nouă luni din an

Compania de curierat a fost fondată de  Adrian Mihai împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu prietenul lor Felix Pătrăşcanu în 1998.

Compania de curierat a fost fondată de Adrian Mihai împreună cu fratele său Neculai Mihai şi cu prietenul lor Felix Pătrăşcanu în 1998.

Autor: Miruna Diaconu

18.10.2021, 11:00 262

Compania cu capital privat românesc şi liderul pieţei locale de curierat a ajuns pentru prima dată la afaceri de 1 miliard de lei anul trecut, intrând astfel în clubul miliardarilor în lei.

FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, estimează venituri de 1,1 miliarde lei anul acesta, în contextul în care în primele nouă luni din an creşterea volumelor a fost de 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform infor­maţiilor furnizate de reprezentanţii companiei. „În ansamblu, dacă ne uităm la primele nouă luni ale anului, putem spune că suntem pe creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în special datorită creşterii comerţului online. În ceea ce priveşte volumele livrate, am consemnat o creştere de aproximativ 10%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut“, spune pentru ZF Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier.

Piaţa de curierat se află în continuare pe un trend ascendent. După un 2020 în care din ce în ce mai mulţi români au descoperit beneficiile comerţului online, în 2021 apetitul pentru achiziţionarea produselor online şi-a menţinut trendul crescător.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO