Companii

Familia Timiş de la Cris-Tim plănuieşte construirea unui hotel în următorii cinci ani

Cristina Timiş, proprietara Casei Timiş.

Cristina Timiş, proprietara Casei Timiş.

Autor: Miruna Diaconu

19.05.2021, 09:00 1231

Familia Timiş, care deţine producătorul de mezeluri Cris-Tim, cât şi unitatea de cazare Casa Timiş, are în plan construirea unui hotel în următorii cinci ani. Pe termen scurt, antreprenorii au în plan construirea unor capacităţi de cazare în zona în care se află conacul care adăposteşte Casa Timiş.

„Pentru următorii 3-5 ani previzionăm construirea unui hotel cu multiple facilităţi, atât de leisure cât şi de business. Momentan, suntem în plin proces de extindere a spaţiilor de cazare printr-un proiect unic de tip căsuţe, facilitate de 890 mp spa şi wellness, clinică medicină integrativă, parc aferent, lacuri şi zone de agre­ment“, spune Cristina Timiş, proprietara Casei Timiş.

În pofida anului dificil şi a perioadei în care Casa Timiş şi-a suspendat activitatea, gradul mediu de ocupare al conacului a fost de 48%, deşi previziunile iniţiale arătau o ocupare de 92% la nivelul anului trecut.

Cristina Timiş are în plan şi dezvoltarea brandului de vin Casa Timiş, prin construcţia unei crame în zona în care se află conacul. Bugetul alocat investiţiilor anul acesta se ridică la 8,9 mil. lei, iar pe lângă finalizarea capacităţii de cazare de tip căsuţe, Cristina Timiş spune că are în plan şi finalizarea zonei aferente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO