Companii

Familia Stănescu şi-a redus cu 8% afacerile din producţia de cereale, până la 65 milioane lei. Agrozootehnica Pietroiu exploatează peste 6.000 de hectare de teren arabil în judeţul Călăraşi

Agricultura trece printr-un an greu, din cauza secetei prelungite fiind estimată o scădere a producţiei de cereale de 40%, până la 18 mil. tone.

Agricultura trece printr-un an greu, din cauza secetei prelungite fiind estimată o scădere a producţiei de cereale de 40%, până la 18 mil. tone.

Autor: Florentina Niţu

24.12.2020, 17:45 426

Compania Agrozootehnica Pietroiu, una dintre cele mai mari afaceri din producţia de cereale după suprafaţa cultivată, controlată de Mariana şi Paul Stănescu, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 65 de milioane de lei, în scădere cu 8% comparativ cu anul precedent, potrivit calculelor facute de ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Agrozootehnica Pietroiu exploatează peste 6.000 de hectare de teren arabil în judeţul Călăraşi, conform ultimelor date ZF. Anul trecut, compania a lucrat cu un număr mediu de 97 de angajaţi, faţă de 122 de angajaţi acum patru ani, mai arată datele publice. Totuşi, 2019 a fost cel mai profitabil an din istoria companiei, profitul net fiind de 16,5 milioane de lei, faţă de 14,3 milioane de lei în anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO