Companii

Familia Socea pregăteşte 20 de milioane de euro pentru investiţii în spitalul din Cluj

Tudor Socea, fondator al spi­ta­lului de recuperare me­dicală Polaris Medical des­chis în august 2015 în Cluj, spune că există un plan de investiţii de peste 20 de milioane de euro pen­tru dezvoltarea busi­nes­sului în următorii cinci ani.

„Ne gândim la un cen­tru de îngrijire pentru vârst­nici, construit în apro­pierea spitalului (…). Avem în vedere în ur­mătorii ani şi investiţii într-un centru de dez­vol­tare şi cercetare, precum şi în alte module com­ple­mentare cu recuperarea medi­cală, iar din 2017 vom începe lucrările la un nou corp de clădire unde se vor acoperi serviciile de recuperare pedia­trică“, a spus pentru ZF Tudor Socea. De altfel, Polaris Medical a demarat deja un proiect de extindere a bazei de tratament unde pacienţii beneficiază de servicii precum gimnastică medi­cală, electroterapie sau hidroterapie pentru a se recupera şi care în prezent a ajuns la capacitate maximă.

Polaris Medical a spitalizat, de la deschidere şi până în prezent, mai mult de 550 de pacienţi, iar până la finalul acestui an Tudor Socea susţine că unitatea va atinge pragul de 3,5 miloane de euro cifră de afaceri.

Spitalul a însemnat o investiţie de 10 mil. euro din partea familiei Socea, de numele căreia se leagă compania EnergoBit. Ioan Socea, tatăl lui Tudor Socea, este cofondator al EnergoBit, al cărui capital majoritar a fost preluat de fondul de investiţii Innova Capital şi de către BERD în urmă cu mai mulţi ani.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.