Companii

Familia Nuţu a coborât la afaceri de 89 milioane de lei cu firma General Construct din Suceava. General Construct este deţinută de Viorel Nuţu – cu un pachet de 90% din acţiuni – şi Maria Nuţu (10%)

Antreprenori locali

Familia Nuţu a coborât la afaceri de 89 milioane de lei...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.10.2020, 16:40 361

Compania de construcţii General Construct din Suceava, deţinută de familia Nuţu, şi-a redus businessul cu 35% anul trecut, până la 89 de milioane de lei. A scăzut şi numărul de angajaţi cu 29, până la 307, în vreme ce profitul a urcat la 3,5 milioane de lei, plus 45%, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2019 şi 2020.

General Construct este deţinută, conform informaţiilor de pe platforma Confidas, de Viorel Nuţu – cu un pachet de 90% din acţiuni – şi Maria Nuţu (10%). „Am pornit în 1994 cu o ac­ti­vi­tate re­la­tiv mo­des­tă de prestări ser­vicii în con­struc­ţii. Por­to­fo­liul actual mult di­versificat (...), dar şi prezenţa în do­­meniul con­struc­­ţiilor din Ger­ma­nia ne fac să cre­dem că ne-am câş­tigat un loc bi­ne definit pe pia­ţă“, se ara­tă pe site-ul Gene­ral Construct.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO