Companii

Familia Naghi, proprietara mezelurilor Aldis, s-a apropiat de 100 mil. lei cu firma de construcţii Campis şi a ajuns în vârful constructorilor din judeţul Călăraşi. Campis face parte din grupul Aldis, care mai cuprinde companiile Aldis (cu activităţi în producţia de mezeluri) şi Aldis AP (agricultură, zootehnie, agroturism, alimentaţie publică)

Antreprenori locali

Familia Naghi, proprietara mezelurilor Aldis, s-a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.10.2019, 08:20 1339
Campis SRL, o companie deţinută de familia Naghi, a făcut afaceri de 93 de milioane de lei în 2018, în creştere cu circa 20% faţă de anul anterior, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Rezultatul a urcat compania în vârful constructorilor din judeţul Călăraşi, potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comer­ţului la solicitarea ZF.

Profitul Campis a fost de aproximativ 600.000 de lei anul trecut, în uşoară scădere faţă de anul anterior, iar numărul mediu de angajaţi a fost 15.

Creşterea din 2018 a businessul a venit după doi ani în care afacerile au stat sub 80 de milioane de lei. Campis s-a mai apropiat de nivelul de 100 de milioane de lei cifră de afaceri şi în 2015, când businessul a fost de 95 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO