Companii

Familia Mureşan din Bucureşti face aproape 1 mil. euro din producţia şi distribuţia de seturi de masă confecţionate din hârtie

Antreprenori locali

Pe site-ul Ubella, o faţă de masă de 100x100 centimetri porneşte de la 107 lei, iar o traversă de 40x120 centimetri – de la 83 de lei.

Pe site-ul Ubella, o faţă de masă de 100x100 centimetri porneşte de la 107 lei, iar o traversă de 40x120 centimetri – de la 83 de lei.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.08.2019, 18:20 1378

Costul lunar pentru decorarea unei mese de restaurant cu obiecte din hârtie este cu aproximativ 50% mai redus decât soluţia tradiţională, a materialelor textile similare.

Familia Mureşan din Bucureşti face afaceri de aproximativ un milion de euro din designul, producţia şi distribuţia de obiecte decorative pe bază de hârtie – feţe de masă, traverse de masă, şervete, pentru segmentul HoReCa. Compania Angels Distribution – prin care este operat brandul Ubella – a fost fondată în 2014 de Camelia Mureşan, dar în business este implicat şi Sebastian Mureşan, soţul ei. Businessul a pornit în urmă cu cinci ani şi angajează 37 de oameni.

„Ne-am poziţionat în piaţă ca un atelier de creaţie care oferă posibilitatea personalizării în detaliu a fiecărui produs“, spune Sebastian Mureşan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO