Companii

Familia Munteanu, care deţine magazinul Victoria de pe Calea Victoriei, lucrează la faza de proiectare petru Hala Unirii din centrul Capitalei: 34.000 mp, cu finalizare în iulie 2023

INTERVIU

Aurel Alexandru Munteanu

Aurel Alexandru Munteanu

12.11.2021, 11:00 688

Omul de afaceri sibian Aurel Munteanu mai deţine şi magazinul Victoria de pe Calea Victoriei, dar şi mai multe afaceri în imobiliare. Omul de afaceri are în derulare proiectul privind Hala Unirii din centrul Capitalei, din spatele Magazinului Unirea.

Proiectul se află în prezent în faza de proiectare şi va presupune construirea unui imobil pe patru etaje, la parterul căruia se vor afla magazine, iar la etajele superioare birouri.

Suprafaţa care va fi dată în chirie va fi de 34.000 mp, iar data privind finalizarea proiectului este iulie 2023. Aurel Alexandru Munteanu spune că în prezent nu se ştie care va fi bugetul investiţiei, având în vedere că proiectul se află în faza de proiectare, dar costul final va depinde şi de situaţia privind criza materialelor de construcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO