Companii

Familia Movileanu, proprietara complexului hotelier Mera Resort din Venus, a investit 12 mil. euro în renovarea hotelurilor Onix şi Safir din Cap Aurora

Familia Movileanu, proprietara complexului hotelier Mera...

Autor: Mirabela Tiron

17.05.2018, 00:07 5544

Familia Movileanu, proprietara com­plexului hotelier Mera Resort din Venus, a investit circa 12 milioane de euro în renovarea completă a celor două hoteluri, Onix şi Safir, din Cap Aurora, preluate în 2016 de la Josef Goschy, pe care le va redeschide la 1 iulie sub brandul Mera Onix, un resort all-inclusive, clasificat la patru stele.

„Investiţia totală în modernizarea completă s-a ridicat la 10-12 milioane de euro şi a presupus refacerea de la zero a camerelor, clasificate acum la patru stele, construirea unei piscine de tip infinity. Resortul are  350 de spaţii de cazare“, a spus pentru ZF Mihaela Surin, directorul executiv al Mera Hotels.

Oraşul din România care îi impresionează pe americani: “Un oraş ca-n basme, parcă desprins din poveştile cu zâne”

Este OFICIAL: Încă un produs a fost SCOS de pe rafturi. Care este motivul

Cum arată cel mai scump Duster construit vreodată. FOTO

Hotelurile Onix şi Safir, construite înainte de Revoluţie, ajunseseră într-o stare avansată de degradare dat fiind faptul că fostul proprietar Josef Goschy nu a invesit în modernizarea lor. Încă din 2008, Goschy, proprietarul Unita Turism, a scos la vânzare cele două unităţi, la acea vreme solicita 7 milioane de euro pe hotelurile din Cap Aurora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO