Companii

Familia Grigorovici s-a mutat din Iaşi în satul Valea Adâncă să facă agricultură

AGROBUSINESS

Familia Grigorovici s-a mutat din Iaşi în satul Valea...

Autor: Florentina Niţu

04.06.2019, 19:10 738

Au dat viaţa agitată de oraş şi aprozarul de la colţul blocului pe linişte şi hrană procurată în propria grădină. Acum, familia cultivă pomi fructiferi, viţă-de-vie şi creşte albine, pe o suprafaţă de aproximativ un hectar, iar veniturile obţinute din vânzarea produselor realizate le oferă un trai decent.

„Iniţial, am achiziţionat un teren în Valea Adâncă, o livadă de meri. Nu am anticipat că ne vom îndrăgosti de locul acesta şi că vom reînvia vechea livadă, dându-i o nouă înfăţisare. Ne-am mutat (toată familia – n. red.) din Iaşi la livadă şi am devenit producători locali“, spune Adrian Grigorovici, producător agricol local, fondator al brandului Livada Veche. El a adăugat că producţia din 2018 a reuşit doar să acopere costurile întreţinerii livezii, dar satisfacţia familiei a venit din plăcerea de a împărtăşi cu alţii gustul şi calitatea roadelor. Totuşi, el speră ca anul acesta să aibă o producţie mai bună şi venituri mai mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO