Companii

Familia Eskiocak dezvoltă al doilea proiect Rotar Park Residence în Militari, cu dată de finalizare februarie 2021. Imobilul are zece etaje şi va cuprinde studiouri, apartamente cu două şi cu trei camere

Proiectul se află pe strada Drumul Osiei nr. 18-28, la 700 de metri de staţia de metrou Preciziei.

Proiectul se află pe strada Drumul Osiei nr. 18-28, la 700 de metri de staţia de metrou Preciziei.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.08.2020, 18:30 726

Dezvoltatorii care au investit în proiectul Rotar Park Residence din Militari lucrează acum la un al doilea proiect rezidenţial, în aceeaşi zonă. Rotar Park Residence 2 este un bloc cu 418 apartamente, a cărui finalizare este programată pentru februarie 2021, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul proiectului.

Reprezentanţii Rotar Park Residence nu au răspuns solicitării ZF referitoare la stadiul în care se află construcţia sau valoarea investiţiei.

Imobilul are zece etaje şi va cuprinde studiouri, apartamente cu două şi cu trei camere. Proiectul se află pe strada Drumul Osiei nr. 18-28, la 700 de metri de staţia de metrou Preciziei, după cum este indicat pe site. Locuinţele au suprafeţe cuprinse între 41 şi 51 de metri pătraţi, iar preţurile pornesc de la 48.000 de euro. Între timp, proiectul iniţial Rotar Park Residence a fost vândut integral.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO