Companii

Familia Bujor din Dracea, Teleorman, produce bulionul Bujor din recolta proprie şi îl vinde la târguri din ţară şi din străinătate. „Cultivăm legume pe 30 de hectare şi vrem să ne extindem“.

Agrobusiness

Fraţii Marian şi Ionel Bujor din localitatea Dracea, judeţul Teleorman, se ocupă cu agricultura de peste două decenii, iar în 2006 şi-au creat propria fabrică de procesare a legumelor obţinute, pentru a face sos de roşii, bulion sau zacuscă. Produsele le vând în judeţul Teleorman prin magazine partenere şi direct, dar şi la târgurile de profil din ţară şi din străinătate.

„În oraşul Alexandria cererea e foarte mare, pentru că facem totul na­tural, ca la mama acasă, fără conser­vanţi. Zacusca e făcută cu ardei şi vinete coapte, iar oamenii ştiu şi ne caută. Vin­dem şi la târguri în Bucureşti sau alte oraşe din ţară şi în afara ţării, dar la noi, în Teleorman, vindem cel mai mult“, spune Cornelia Bujor, soţia unuia dintre asociaţii firmei Bujor Agra, parte din companie.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.