Companii

Familia Bara va duce pătrunjelul şi boiaua Supremia din Alba Iulia până în Rusia, Ucraina şi Asia

Familia Bara va duce pătrunjelul şi boiaua Supremia din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.09.2013, 00:08 423
Supremia Grup, companie care este deţinută de familia Bara din Alba şi care este activă în do­me­niul ingredientelor pentru industria alimentară, are în plan extinderea exporturilor către pieţe ca Rusia, Ucraina, Kazahstan şi Uzbekistan.
 
În prezent valoarea exporturilor com­paniei ajung la 20 de milioane de lei (4,5 milioane de euro), adică circa 14% din cifra de afaceri a companiei, şi principalele ţări în care produsele făcute în fabrica din Alba Iulia ajung sunt Germania, Danemarca, Turcia, Ungaria şi Austria.
 
„Avem un centru de colectare în Jakarta (Indonezia), aşadar şi zona Asiei este de interes pentru noi. (...) Piaţa ingre­dientelor alimentare este în declin în Ro­mânia, motiv pentru care ne orientăm spre exporturi, atât în Europa, cât şi pe alte continente. Acest lucru e susţinut atât de creşterea echipei de vânzări cu reprezentanţi internaţionali, cât şi de participarea la târguri şi expoziţii“, a declarat pentru ZF Le­vente Bara, directorul general al companiei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO