Companii

Faliment la Ambient Sibiu, una dintre cele mai mari afaceri din România înainte de 2008. Instanţa a decis intrarea în faliment a retailerului de materiale de construcţii fondat de Ioan Ciolan

Ambient SA este controlată, potrivit datelor de pe platforma Confidas, de Ioan Ciolan cu 70% din acţiuni.

Ambient SA este controlată, potrivit datelor de pe platforma Confidas, de Ioan Ciolan cu 70% din acţiuni.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.03.2021, 10:45 13221

♦ Administratorul judiciar Sibinsolv solicitase la începutul acestui an intrarea în această procedură, deoarece compania a intrat în incapacitate de plată faţă de furnizori, iar situaţia s-a agravat din cauza pandemiei.

Retailerul de bricolaj Ambient, fondat de antre­pre­norul Ioan Ciolan, a intrat în faliment, potrivit unei decizii a Tribunalului Sibiu.

„Soluţia pe scurt: Admis cererea formulată de către cre­ditoarea DGAMC Bucureşti (Direcţia Generală de Ad­mi­nistrare a Marilor Contribuabili – n. red.) în contra­dic­toriu cu SC Ambient SA. Începerea procedurii ge­ne­rale a falimentului SC Ambient SA (...). Dizolvarea so­cietăţii, ridicarea dreptului de administrare al admi­nis­tra­to­rului social şi confirmarea în calitate de lichidator ju­di­ciar a practicianului în insolvenţă Sibinsolv IPURL“, se ara­tă în decizia Tribunalului Sibiu din 11 martie 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO