Companii

Facturile romanilor la energie electrica au fost umflate cu 6%. Schema prin care 2,5 milioane de euro au ramas la ENEL. VIDEO

Facturile romanilor la energie electrica au fost umflate...

Autor: Pro TV

07.06.2014, 14:03 534

Pentru cel putin un an facturile la energie electrica ale romanilor au fost umflate. Neregula a fost descoperita, insa agentia care a descoperit-o a preferat sa faca o noua neregula, bagand banii in buzunarul unei firme.

Este vorba despre Agentia Nationala pentru Reglementare in Energie, care a descoperit ca facturile la energie electrica sunt umflate cu 6% din cauza ca se platea de doua ori taxa pentru energie verde.

In loc sa le restituie romanilor pagubiti toata suma, vicepresedintele ANRE, Sorin Dumbraveanu (foto stanga), s-a inteles cu directorul Enel, sa ne ramburseze doar 1,3 la suta. In acest fel 2,5 milioane de euro au intrat in conturile Enel. Toata "afacerea" a fost descoperita, de procurorii anticoruptie, care i-au retinut pe cei doi sefi si pe reprezentantul unei firme private.

Citiţi mai mult pe www.stirileprotv.ro

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO