Companii

Fabrica de doze metalice Can-Pack din Capitală a trimis jumătate din producţie la export în ianuarie

Fabrica de doze metalice Can-Pack din Capitală a trimis...

Autor: Mirabela Tiron

11.02.2014, 00:06 289
Can-Pack, singura fabrică din Capitală în care se produc doze de aluminiu pentru bere şi suc, a livrat în ianuarie jumătate din producţie la export, faţă de 40% în aceeaşi lună a anului trecut. Filiala locală a grupului polonez cu acelaşi nume, care are clienţi ca Heineken, SABMiller, Bergenbier sau Tuborg România, a produs 55 milioane de doze metalice în prima lună din acest an.
 
„Anul trecut ne-am îndeplinit obiec­ti­vele. În acest an vom exporta mai mult faţă de anul trecut, nu ştim cum îşi va reveni ce­rerea pe piaţa locală”, a spus Cristian Cornea, directorul general al fabricii din România. El afirmă că a apelat pentru prima dată la ser­viciile unei companii ce realizează studii de piaţă, pentru a vedea cum evoluează consumul de bere pe piaţa locală. „Am ales să facem asta pe fondul incer­titudinii totale din piaţă. Este haotic ce se întâmplă cu consumul intern. Noi semnăm contractele la început de an şi trebuie să ştim cum evoluează piaţa.”
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO