Companii

Fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare a exportat anul trecut electrocasnice de 441 mil. lei, plus 10%. În 2021 suedezii au un buget de investiţii de 14 mil. lei şi vor introducerea în producţie a unei tehnologii noi

♦ Grupul suedez are pe piaţa locală atât operaţiuni de import şi distribuţie, cât şi de producţie, la Satu Mare ♦ În fabrica locală sunt realizate plite şi aragazuri ♦ Pe piaţa din România suedezii au însă şi alte bunuri, aduse din celelalte fabrici ale grupului ♦ Tot businessul este operat pe o singură entitate juridică ce a avut afaceri de 834 milioane lei în 2020, plus 12%.

Anul 2021 reprezintă con­tinuarea noii realităţi pe care a adus-o anul 2020 şi la care ne-am adaptat fiecare dintre noi, spun reprezentanţii pro­du­cătorului de electrocasnice Electrolux.

„În 2020, pandemia a adus multe provocări şi schimbări, ne-a oferit lecţii din care am învăţat şi a adus deopotrivă şi multe oportunităţi, iar acum, în 2021 ră­mânem conectaţi la tot ce se întâmplă (…).  Dacă ne raportăm la cererea din piaţă, în 2020 am observat o creştere a vânzărilor pe maşini de gătit, în special pe plitele încorporabile şi pe aragazuri, ceea ce a dus la o producţie mai mare înregistrată la fabrica Electrolux de la Satu Mare. Iar acest trend a continuat  şi în primul semestru din 2021.“

Fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare a exportat anul trecut electrocasnice de 441 mil. lei, plus 10%. Grupul suedez are pe piaţa locală atât operaţiuni de import şi distribuţie, cât şi de producţie, la Satu Mare. În fabrica locală sunt realizate plite şi aragazuri. Pe piaţa din România, suedezii au însă şi alte bunuri, aduse din celelalte fabrici ale grupului. Tot businessul este operat pe o singură entitate juridică ce a avut afaceri de 834 milioane lei în 2020, plus 12%. Din totalul cifrei de afaceri, producţia locală reprezenta peste 70% în anii anteriori.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.