Companii

Executivul român Horaţiu Vasilescu a plecat de la Teilor la ManpowerGroup, un grup american din HR, cu afaceri de peste 250 milioane lei în România

Horaţiu Vasilescu

Horaţiu Vasilescu

Autor: Cristina Roşca

09.11.2020, 07:00 1580

Horaţiu Vasilescu, executivul român care a condus în ultimii cinci ani retailerul local de bijuterii Teilor, o afacere antreprenorială dezvoltată de Florin Enache, pleacă la ManpowerGroup România. El va deţine poziţia de ma­naging director front & middle office al ManpowerGroup România.

Pentru executivul român, această nouă poziţie re­prezintă revenirea în HR după ce el a fost până în 2015 an­ga­jatul Adecco, ultima poziţie fiind aceea de area business ma­nager Central-South-East.

„Rolul meu ca managing direc­tor front & middle office al ManpowerGroup România este acela de a aduce viziune, claritate şi în­ţe­legere în acest mediu. Fiind res­pon­sabil de brandurile Man­powerGroup - Manpower, Experis şi Talent So­lutions - am sarcina să super­vizez activităţile operaţio­na­le, asigurând ali­nierea cu sistemele regionale şi im­plemen­ta­rea strategiei de business care să asigure obiectivele de creş­tere setate pentru piaţa din România“, spune el.

ManpowerGroup, o companie fondată în Milwaukee (SUA) în 1948, are la bază o reţea mondială de peste 2.500 de bi­rouri în peste 75 de ţări şi teritorii şi are venituri anua­le glo­bale de peste 21 mld. dolari.

În România, ManpowerGroup şi-a înfiinţat primele birouri în urmă cu 17 ani, ajungând între timp să aibă acoperire naţională, birouri în şapte oraşe importante şi peste 350 de clienţi. Americanii au local două firme cu afaceri de peste 250 mil. lei cumulat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO