Companii

Euromedic se va numi Affidea

Euromedic se va numi Affidea

Autor: Ioana David

09.06.2015, 11:05 1308

Euromedic, operator de servicii medicale private care deţine o reţea de zece centre de imagistică pe plan locală, a trecut printr-un proces de rebranding în urma căruia a luat numele de Affidea. ”Acest pas vine în mod firesc după o perioadă de dezvoltare susţinută atât pe piaţa serviciilor medicale din Europa cât şi pe cea din România.

Odată cu acest rebranding, avem în vedere noi planuri de dezvoltare pe piaţa românească (…)”, a spus Radu Gorduza-Lupu, CEO al Affidea România. Affidea este un grup întregistrat în Olanda dar care are sediul operaţional în Budapesta (Ungaria), fiind activ în 14 state din Europa. Rebrandingul a fost implementat în toate statele în care grupul are prezenţă. Centrele sunt deţinute de Waypoint Capital, un vehicul de investiţii al miliardarului elveţian Ernesto Bertarelli. În 2014, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 55,6 mil. lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO