Companii

Euromedic - 10 mil. dolari pentru un centru de diagnostic plutitor

20.10.2004, 00:00 22

Compania Euromedic intentioneaza sa inceapa, la inceputul anului viitor, proiectul construirii unui centru de diagnostic plutitor pe Dunare, valoarea investitiei fiind evaluata la peste 10 milioane dolari, a declarat presedintele Euromedic Romania, Zahal Levy.
Potrivit reprezentantului companiei, centrul Euromedic ar urma sa deserveasca zona de sud a tarii si Delta Dunarii, in special localitatile mici din zonele izolate, care nu au acces la servicii medicale de diagnostic complete.
"Centrul medical va respecta conceptul Centrelor de Diagnostic Imagistic Euromedic si va fi echipat cu aparatura medicala de ultima generatie, produsa de compania General Electric", a precizat Levy.
Euromedic opereaza, in prezent, trei centre de diagnostic la Arad, Constanta si Petrosani.
"Euromedic hotaraste locatia unui centru de diagnostic la cererea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) si a Ministerului Sanatatii", a mentionat Levy.
Euromedic Romania face parte din grupul olandez Euromedic International, ai carui actionari sint General Electric Capital, Dresdner Kleinwort Capital si fondul de investitii Global Environment Fund.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO