Companii

Eturia introduce către Madeira chartere operate de Tarom. Primul zbor va fi de Paşte

Eturia introduce către Madeira chartere operate de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.04.2021, 16:33 382

Agenţia de turism Eturia, specializată în vacanţe exotice, introduce zboruri charter către arhipelagul Madeira, ocazie cu care a încheiat un parteneriat cu Asociaţia de Promovare a Madeirei.

„Înainte, un zbor către Madeira însemna cel puţin o escală şi un timp mediu de zece ore petrecute pe drum. Iar noul charter către această destinaţie înseamnă mai ales confort prin diminuarea timpului petrecut până la destinaţie şi evitarea aeroportului de escală. Charterele vor fi operate de Tarom: primul, de Paşte, apoi vom avea plecări săptămânale din 19 iunie până în 30 octombrie. Pachetele pornesc de la 820 euro per persoana”, spune Daniela Shah, cofondator Eturia.

Un sejur în Madeira poate fi îmbinat cu mai multe activităţi, precum drumeţii prin pădurile de laur din patrimoniul UNESCO, plimbări pe Levadas, diversitatea păsărilor colorate, peisaje rupte din poveşti, arhitectura colonială din Funchal, scufundări printre corali şi mii de peşti şi gastronomia locală delicioasă vor transforma orice vacanţă într-una relaxantă, de neuitat.

„Suntem siguri că turiştii români vor fi încântaţi de oamenii primitori din Madeira”, spune Nuno Vale, director executiv al Asociaţiei de Promovare a Madeirei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO