Companii

Ericsson a creat 2.000 locuri de munca

11.09.2000, 00:00 14



Ericsson a creat pana in prezent peste 2.000 de locuri de munca in Romania, atat in activitatea comerciala, cat si in cea de cercetare, societatea primind sprijinul Guvernului pentru atingerea obiectivului de a crea noi locuri de munca de inalta calificare.

Mai mult. compania preconizeaza o dezvoltare a activitatii sale de cercetare si productie in domeniul de inalta tehnologie, astfel incat numarul angajatilor va creste.

O delegatie a Ericsson, condusa de vicrepresedintele executiv al concernului, Karl Alsmar, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu prim-ministrul Mugur Isarescu. Alsmar a precizat ca Ericsson are o strategie de dezvoltare pe termen lung a activitatii sale in domeniul telecomunicatiilor, in sprijinul modernizarii unor industrii romanesti.

El a subliniat puternica expansiune a sectorului de telecomunicatii din Romania, care depaseste de peste cinci ori estimarile initiale. In prezent in Romania functioneaza circa doua milioane de telefoane mobile.

Isarescu a prezentat evolutia economica a Romaniei din acest an, precum si unele masuri ce urmeaza a fi luate de Guvern in vederea imbunatatirii mediului de afaceri si a reducerii procedurilor birocratice, pentru stimularea investitiilor straine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO