Energie

ZF Power Summit 2021. Ştefan Baciu, SAS România şi Moldova: Există un interes crescut în zona de digitalizare şi în zona de suport decizional pentru operaţiuni în interiorul companiilor de energie şi utilităţi

ZF Power Summit 2021. Ştefan Baciu, SAS România şi...

Autor: Cristina Bellu

23.02.2021, 16:31 104

Ştefan Baciu, country manager SAS Romania şi Moldova, subsidiare ale companiei americane SAS Institute, un furnizor de software de analiză avansată a datelor, consideră că există un interes crescut în zona de digitalizare şi în zona de suport decizional pentru operaţiuni în interiorul companiilor de energie şi utiităţi.

“Sunt cîteva zone cheie- proiecte ce ţin mentenenţă predictivă, reliability. În zona de dimensionare a operaţiunilor şi a cererii avem proiecte în diverse companii, inclusiv în România şi în regiune pe subiectul energy report forecasting, unde prezicem cu acurateţe destul de mare cererea şi consumul de energie”, a spus a spus Ştefan Baciu la ZF Power Summit 2021.

Alte declaraţii:

Zona de interacţiune cu clienţii este tot mai importantă- avem iniţiative care ţin de o mai bună comunicare cu clienţii, o mai bună înţelegere a cerinţelor acestora.

În zona de antifraudă avem proiecte pe subiecte de potenţiale furturi de energie sau pe partea de procurement.

Ajutăm companiile şi pe zona de planificare financiară, pentru a fi în măsură să îşi planifice investiţiile astfel încât să atingă indicatori importanţi de optimizare a costurilor.

Pornind de la date, aplicăm aceste modele matematice şi putem să furnizăm acest material decizional concret astgel încât să ajutăm companiile să luăm decizii cheie în buna funcţionare a businessului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO