Energie

Tinmar Energy vine cu noile oferte de energie electrică 100% verde: Serviciu universal la aceeaşi valoare cu preţurile din piaţa concurenţială

ADVERTORIAL

Tinmar Energy vine cu noile oferte de energie electrică...

Autor: Publicitate

08.01.2021, 14:00 1591

Producătorul şi furnizorul de energie electrică şi gaze naturale Tinmar Energy a lansat, cu prilejul liberalizării complete a pieţei de energie din România, o ofertă pentru consumatorii casnici care vor să aleagă un furnizor de energie pe piaţa liberă. Pentru consumatorii casnici există două opţiuni în acest moment: piaţa de serviciu universal, mai scumpă, şi piaţa concurenţială, iar Tinmar Energy a ales să păstreze acelaşi preţ de piaţă concurenţială pentru ambele variante.

„Tinmar Energy, companie 100% românească, furnizor de energie electrică şi gaze naturale, cu acoperire naţională, dar şi producător de energie verde, pune la dispoziţia clienţilor oferte special gândite pentru ei, cu beneficii incluse fără nici un cost suplimentar, la cele mai competitive preţuri existente în piaţa de electricitate”, transmit reprezentanţii companiei.

Tinmar Energy arată că pentru consumatori schimbarea furnizorului de energie electrică nu implică niciun cost suplimentar, iar furnizarea de energie electrică nu se întrerupe în acest proces.

„Schimbarea furnizorului de energie este un proces  simplu şi Gratuit. La Tinmar Energy contractarea se realizează extrem de uşor în regim on-line.  În principiu nu ar trebui să ne ia mult timp, dacă ştim ce avem de făcut.  Pentru a le oferi clienţilor noştri o înţelegere cât mai clară asupra acestui subiect am realizat pentru ei un video, cu informaţii relevante pe care îi sfătuim să-l acceseze” https://www.tinmar.ro/video/schimbarea-furnizorului-de-energie/

De la 1 Ianuarie 2021, odata cu liberalizarea completă a pieţei energiei electrice, consumatorii casnici  care până acum au plătit preţuri reglementate au posibilitatea să accepte oferte noi pe piaţa concurenţială. Dacă nu întreprind nicio acţiune, ei vor plăti mai mult cu până la 46% şi sunt preluaţi ulterior  în regim de  serviciu universal.

„Clienţii care deja au schimbat furnizorii actuali şi au ales să nu rămână captivi acestora, beneficiază de toate aceste avantaje încă din 2017, de când compania Tinmar Energy a lansat pachetele destinate consumatorilor casnici. Întreg procesul schimbării dar şi gestionarea contractuală se bucură de o digitalizare din partea furnizorului de servicii de utilităţi”, mai arată reprezentanţii Tinmar.

Plata facturilor se poate realiza şi prin Selfpay, cu care compania a anunţat de curând un parteneriat.

Tinmar Energy, companie cu capital 100% românesc, este de 20 de ani prezentă în piaţa de energie şi are afaceri anuale de peste 450 de milioane de euro. Compania este şi producător de energie regenerabilă prin investiţii susţinute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deţine 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producţie de 60 MW.

„Tinmar Energy  este un business cu valori clar definite; este o companie în  top 5 branduri româneşti, cu o cifră de afaceri de peste 450 de milioane de euro. Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria energetică, prin cele 3 divizii de business: Oil, Gas şi Energy.”

Mai multe detalii pot fi descoperite pe website-ul companiei, cât şi pe reţelele sociale. www.tinmar.ro secţiunea Energie pentru casa ta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO