Energie

ROPEPCA: În energie ar trebui implementat conceptul de protecţie a consumatorului vulnerabil

ROPEPCA: În energie ar trebui implementat conceptul de...
10.05.2019, 00:00 111

În sectorul energetic ar trebui să fie implementat conceptul de protecţie a consumatorului vulnerabil, a declarat, joi, Saniya Melnicenco, preşedintele Asociaţiei Române a Companiilor de Explorare şi Producţie Petrolieră (ROPEPCA). 

„Trebuie constituite condiţii pentru dezvoltarea acestei industrii. În primul rând, existenţa unui cadru legislativ stabil, care să stimuleze producţia şi dezvoltarea, existenţa unor oportunităţi pentru noi investiţii şi modernizarea legii petrolului, recunoaşterea importanţei pentru toată societatea românească a acestei industrii, optimizarea anumitor procese de autorizare, reglementarea clară a accesului la teren, debirocratizarea proceselor legate de documente clasificate, gestionarea eficientă a resurselor României“, a completat Saniya Melnicenco, la o conferinţă privind impactul modificărilor legislative asupra sectorului energetic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO