Energie

Primăria Capitalei intenţionează achiziţia producătorului de energie ELCEN. Primarul Nicuşor Dan deja discută cu ministrul Energiei: Urmează paşi concreţi

Primăria Capitalei intenţionează achiziţia...

Autor: Mediafax

12.05.2021, 18:43 171

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a discutat, miercuri, cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi a reafirmat intenţia Primăriei Bucureşti de a cumpăra producătorul de energie ELCEN.

Nicuşor Dan s-a întâlnit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru a continua discuţiile despre îmbunătăţirea sistemului de termoficare al Bucureştiului.

„Am reafirmat intenţia Primăriei Capitalei de a cumpăra producătorul de energie ELCEN, pentru a avea un sistem de producţie şi distribuţie a energiei termice aflat sub controlul municipalităţii, deci mai eficient şi mai simplu de gestionat. Autorităţile centrale susţin această soluţie, pe care eu o consider un element extrem de important în efortul de a asigura buna furnizare a apei calde şi căldurii în Bucureşti”, a spus Dan, pe Facebook.

Potrivit acestuia, urmează, de comun acord cu Ministerul Energiei, paşi concreţi în vederea achiziţiei ELCEN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO