Energie

Petrom, petrolistul care a devenit al patrulea cel mai mare producător de energie, vrea să aprindă becul casnicilor

Petrom, petrolistul care a devenit al patrulea cel mai...

Autor: Roxana Petrescu

05.08.2016, 00:05 448

Compararea ofertelor din energie este însă o misiune imposibilă.

Ofertele lansate până acum de furnizorii care doresc o cotă cât mai mare din segmentul de 9 milioane de consumatori casnici sunt greu de înţeles, factura la energie în sine fiind foarte complicată în comparaţie cu alte documente de plată pe care le primeşte lunar o gospodărie.

Petrom, singurul producător de petrol şi gaze din România, atacă segmentul de furnizare a energiei către consumatorii casnici, după cum arată documentele de pe site-ul companiei, cu o ofertă valabilă de la începutul lunii trecute pe o perioadă de cel mult 18 luni.

Pentru consumatorii casnici oferta prevede un preţ de furnizare a energiei de 486,28 lei pe MWh. În documentul postat pe site-ul companiei nu se precizează ce taxe sau tarife sunt incluse în acest preţ, astfel că pentru un consumator casnic obişnuit este destul de greu de făcut un calcul, pornind doar de la această informaţie, din care să rezulte dacă este cazul să-şi abandoneze furnizorul tradiţional de energie pentru a trece la Petrom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO