Energie

Orieta Hulea, country manager , WWF Romania: Tranziţia spre energia verde presupune costuri, dar trebuie să ne gândim ce preţ vom plăti dacă nu aplicăm aceste reguli

Videoconferinţa ZF Economia verde 2021.

Tranziţia spre energia verde presupune costuri, dar trebuie să ne gândim ce preţ vom plăti dacă nu aplicăm aceste reguli, dacă nu creştem ponderea surelor de energie regenerabilă, a declarat Orieta Hulea, country manager , WWF Romania la Videoconferinţa ZF Economia verde 2021.

”Fiecare sursă de energie, eolian, fotovoltaic, hidro, vine cu provocări legate de mediu. Provocarea este să găsim acele soluţii, folosind tehnologia existentă, să le transformăm în oportunităţi, pentru a avea o energie cu adevărat verde. Nu există soluţii simple, uşoare, există multe provocări.”

Ce a mai declarat Orieta Hulea:

Există şi opţiunea de a economisi, de a fi proconsumator, de a cumpăra electrocasnice mai eficiente.

Sectorul de transport este un emitent de emisii de carbon foarte important. Trebuie intervenit pe mai multe paliere şi găsite soluţii integrate pentru a trece spre o economie neutră din punct de vedere al carbonului. Impactul schimbărilor climatice va fi tot mai mare dacă nu intervenim,

Investiţiile sunt absolut necesare. E nevoie să respectăm criteriile de sustenabilitate. Şi este nevoie de transparenţă în acestă tranziţiei. Este important să învăţăm din greşelile celorlaţi şi să fim ambiţioşi pentru a atinge aceste ţinte.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.