Energie

Nemţii de la E.ON au investit 15 mil. lei în modernizarea reţelei de gaz din Floreşti-Gilău, judeţul Cluj

Nemţii de la E.ON au investit 15 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

20.10.2015, 16:31 140

Distribuitorul integrat de electricitate şi gaze naturale E.ON Distribuţie Ro­mânia, controlat de germanii de la E.ON, a finalizat o investiţie de peste 15 mil. lei (3,4 mil. euro) pentru modernizarea a 13 km din reţeaua de gaz care deserveşte consumatorii din comunele Floreşti, Gilău şi Luna, din judeţul Cluj, dar şi o parte din cartierul clujean Mănăştur.

În ultimii trei ani, în judeţul Cluj au fost modernizaţi circa 230 de kilometri din reţeaua de distribuţie, dintre care 180 kilometri în municipiul Cluj-Napoca, valoarea totală a investiţiilor depăşind 80 de milioane de lei (18 mil. euro). Adiţional, în municipiul Cluj-Napoca a fost modernizat sistemul de distribuţie pe 50 de străzi. 

Grupul E.ON este prezent de 10 ani pe piaţa locală în domeniile furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică, deservind peste 3 milioane de clienţi, din 20 de judeţe. Grupul german E.ON deţine pe piaţa locală companiile E.ON Energie România, E.ON Distribuţie România şi E.ON Servicii Clienţi.

laurenţiu.cotu@zf.ro   

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO