Energie

Monica Iancu, casa de avocatură Bondoc & Asociatii: Tranziţia energetică presupune un proces de construcţie a portofoliilor. Anul acesta va fi un an de construcţie

ZF Power Summit 2021

Autor: Cristina Bellu

24.02.2021, 12:25 180

Există o efervescenţă în piaţă. Sunt multe proiecte în zona de regenerabile, dar piaţa o ia înaintea deciziei administrative. Din păcate, pentru proiecte de avengură nu este suficientă decizia administrativă. Şi formarea opiniei politice trebuie să prindă din urmă voinţa antrepernorială, a spus Monica Iancu, Partener, casa de avocatură Bondoc & Asociatii, prezentă în cadrul ZF Power Summit 2021.

“Este o oportunitate unică de a relansa un domeniu de mare anvergură. Acest domeniu nu presupune doar domeniul energetic, ci un lucru care impactează întreaga economie. Este necesară o decizie administrativă mai accelerată, mai agregată”.

Alte declaraţii:

Sunt restructurări si redimensionari de proiecte, reasezări de portofolii, toate în această piata, care se asteapta sa fie un proiect de success. Efervescenţa în piaţă va continua anul acesta. Trecerea la implementare este condiţionată de anumite măsuri care încă lipsesc la nivel legislativ.

Tranziţia energetică presupune un proces de contrucţie a portofoliilor. Anul acesta va fi un an de contrucţie. Reglementările sunt din ce in ce mai multe şi este mai necesar a fi corelate între ele. Este o perioadă de construcţie care reîncepe să se contureze. Antreprenorii sunt tot mai atenţi ca să poată să construiască proiecte durabile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO