Caută doar în titlu
Energie

Hidroelectrica va reduce preţul energiei electrice vândută clienţilor casnici existenţi în primul semestru al anului viitor

Hidroelectrica, cel mai mare producător român de energie electrică, va reduce preţul energiei vândută clienţilor casnici existenţi, de la 0,255 de lei/kWh la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor.

”Este un semn de respect faţă de clienţii noştri. Toţi cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie să  aibă certitudinea că se pot bucura de cele mai bune condiţii contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment” , a declarat Bogdan Badea, Preşedintele Directoratului Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producător român de energie electrică şi principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Naţional.  Compania are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

Planurile strategice ale companei includ diversificarea portofoliului de producţie către zona energiei verzi şi a serviciilor adiacente, respectiv înfiinţarea/achiziţionarea de parcuri eoliene onshore şi offshore, fotovoltaice, producţie de hidrogen, dezvoltarea unei reţele de staţii de încărcare a automobilelor electrice etc.

Piaţa de energie electrică se va liberaliza începând cu data de 1 ianuarie, iar preţurile nu vor mai fi reglementate de ANRE, aşa că fiecare consumator îşi pot schimba furnizorul actual cu altul, în funcţie de oferte.  

 
Companii - care are si subcategorii
Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.