Energie

Grupul german E.ON, cu operaţiuni în România, se finanţează printr-o emisiune de obligaţiuni de 600 mil. euro, cu scadenţa în decembrie 2028. “Veniturile vor fi utilizate în scopuri corporative generale, inclusiv pentru refinanţarea unor obligaţiuni scadente în aprilie”

Grupul german  E.ON, cu o prezenţă importantă pe piaţa de energie electrică şi de gaze naturale din România, anunţă lansarea unei  oferte de obligaţiuni cu o valoare totală de 600 milioane de euro, cu scadenţa în decembrie 2028.

Finanţarea este destinată unor scopuri corporative generale, inclusiv pentru refinanţarea unor obligaţiuni scadente în aprilie 2021.

“Cu necesităţi de finanţare semnificativ mai mici comparativ cu anul trecut, având la dispoziţie la începutul anului 600 de milioane de euro, E.ON a reuşit să abordeze o parte considerabilă din necesităţile sale de finanţare preconizate pentru 2021 şi, prin urmare, continuă să aplice un management prudent al riscului de lichiditate”, spun reprezentanţii E.ON.

Tranzacţia a fost intermediată de un consorţiu bancar internaţional.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.