Energie

Enel România numeşte noi directori pentru departamentele de Reglementări şi Servicii Business

Enel România numeşte noi directori pentru...

Autor: Roxana Rosu

03.10.2016, 16:37 772

Enel România a numit-o pe Claudia Brânduş în funcţia de director al departamentului de Reglementări, iar Cosmin Trofin, care a coordonat până în prezent activităţile de reglementări, preia conducerea departamentului de Servicii Business.

În calitate de director al departamentului de reglementări, Claudia Brânduş va coordona o echipă de 15 persoane, al cărei obiectiv principal constă în definirea, reprezentarea şi promovarea poziţiei companiei cu privire la aspecte de reglementare şi antitrust. De asemenea, ea va fi responsabilă de identificarea tendinţelor în reglementare, cu scopul evaluării impactului economic şi financiar al reglementărilor asupra liniilor locale de business, precum şi de gestionarea aspectelor de reglementare şi antitrust şi proceduri faţă de părţile interesate relevante, asigurarea şi monitorizarea conformităţii liniilor locale de business şi definirea strategiei optime la nivel local.

Claudia Brânduş s-a alăturat echipei Enel în 2007, ca avocat pentru noile proiecte din România,  devenind director juridic al Enel Green Power România în anul 2009, atunci când Enel Green Power a fost înfiinţată ca entitate dedicată dezvoltării şi operării activelor de energie regenerabilă în cadrul Grupului Enel. In 2012, ea a preluat conducerea activităţilor de reglementare pentru Europa şi noile ţări intrate în portofoliul Enel Green Power, dobândind o experienţă semnificativă pe pieţele energetice din întreaga lume. Brânduş a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi şi-a continuat educaţia prin cursuri internaţionale precum „Leadership for Management Program” la Bocconi, Milano, IESE Business School din Barcelona, „European Union Law” la King’s College London, Green Academy: Green Power Mini MBA în Londra.

Cosmin Trofin are peste şase ani de experienţă în cadrul grupului de companii Enel România, fiind anterior coordonator al departamentului de Achiziţii, apoi al celui de Reglementări.

În funcţia de director al departamentului de Servicii Business, el va fi responsabil de serviciile generale şi Facility Management, precum şi de maximizarea valorii portofoliului de active imobiliare la nivel de ţară şi garantarea raţionalizării acestuia, asigurând îndeplinirea nevoilor imobiliare ale business-ului.

Înainte de a se alătura Enel, Cosmin Trofin a dobândit o experienţă vastă în achiziţii în cadrul altor companii multinaţionale din sectorul energiei şi produselor alimentare. Trofin deţine o diplomă de licenţă în Inginerie de la Universitatea Politehnică din Bucureşti - Facultatea de Mecanică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO