Energie

Enel România l-a recrutat pe Valeriu Bining de la EY pentru funcţia de director al departamentului Reglementări şi Antitrust

Enel România l-a recrutat pe Valeriu Bining de la EY...

Autor: Dragoş Dinu

11.04.2019, 18:19 306
Enel România îl numeşte pe Valeriu Binig, cu 32 de ani de experienţă în sectorul energetic, în funcţia de director al departamentului Reglementări şi Antitrust, în timp ce Claudia Brânduş, care a coordonat anterior activităţile de reglementare, s-a alăturat Departamentului de Afaceri Europene al Grupului Enel, cu sediul la Bruxelles.
 
Binig, unul dintre cei mai importanţi experţi ai pieţei locale de energie, se va ocupa de promovarea poziţiei companiei cu privire la aspecte de reglementare şi prevederile legislative privind concurenţa. 
 
De asemenea, el va fi responsabil de identificarea tendinţelor în reglementare, precum şi de gestionarea aspectelor de reglementare şi antitrust şi relaţiilor cu părţile interesate relevante, asigurarea şi monitorizarea conformităţii liniilor locale de business şi definirea strategiei optime la nivel local.
 
Valeriu Binig a absolvit Facultatea de Enginerie Energetică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti. El a deţinut funcţii în companii de consultanţă cum ar fi EY România sau Deloitte România, şi a ocupat o pozitie de director în cadrul unei echipe de investment banking si de gestiune a unui fond de investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO